Young Life Dordrecht

Welkom op de pagina van Young Life Dordrecht.

 

Caroline Witt (foto links) is sinds 1995 jeugdleider in Dordrecht. En Sinds 2005 doet zij dat met Young life. 

In de loop der jaren heeft zij veel mooie contacten opgebouwd met tieners en wat kunnen betekenen in hun leven. Sommigen werden ook jeugdleiders, kregen gezinnen en gingen zich op andere dingen richten. Sinds 2023 wordt zij bijgestaan door Willeke Muilwijk (foto rechts). Maar we kunnen nooit genoeg jeugdleiders hebben, dus we hopen het team verder uit te breiden.

Onze jeugdleiders willen er zijn voor jongeren. Gaan waar zij zijn. Dat doen zij in de pauze en Caroline draait ook mee in de schoolmusical op de het Insula College Koningstaat. Maar dat kan ook door sportwedstijden of andere dingen te bezoeken waar leerlingen aan mee doen.

Door er voor hen te zijn, een luisterend oor te bieden en plezier met hen te maken met een spelletje of de musical, willen Caroline & Willeke laten zien dat God om hen geeft.

Mocht dit je aanspreken en wil je weten hoe je kunt helpen of heb je vragen,  dan kan je contact met ons opnemen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Zij mailt u terug en kan desgewenst een (telefonische) afspraak plannen.

Voor een nadere kennismaking kan je ook dit filmpje op Youtube bekijken.

Je bent ook welkom tijdens de maandelijkse gebedswandeling. Voor meer informatie of om toegevoegd te worden aan mailinglijst, kun je mailen naar Carin Komijn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zomerkampen

Ieder jaar organiseren we diverse jongerenkampen. Dit jaar gaan we naar de Belgische Ardennen en Franse Alpen. Meer informatie vind je hier.

Afdrukken E-mailadres

Adres

Young Life Nederland
p/a Kievitenburg 9
3181 SJ, Rozenburg (ZH) Nederland

 

 

Privacy

Uw privacy, onze zorg. Ons volledige privacy-beleid vindt u hier.

Young Life takes your privacy seriously. For our full policy, click here.

Stichting


Sinds 1 januari 2014 hebben wij als ANBI een publicatieverplichting. De vereiste gegevens en documenten kunt u vinden op www.anbiplein.nl.

Donaties

 Doneer direct
 of
steun Young Life door online te shoppen via 
 Doelshop.nl