Banner Wyldlife

Wyldlife Spijkenisse

Wat is Wyldlife? 

Wyldlife is de junior-versie van Young Life en is afgestemd op tieners van 12 tot en met 15 jaar.

Dus zeg maar de onderbouw van de middelbare school.

De opzet van Wyldlife clubs en kampen zijn gelijk aan die van Young Life, maar de lengte en inhoud van activiteiten en 'club talks' zijn afgestemd op deze specifieke leeftijdsgroep.    

Mijlpaal

Op 6 april 2018 is Wyldlife Spijkenisse van start gegaan. Een mijlpaal voor Young Life Nederland, want dat was meteen ook de eerste Wyldlife-activiteit in Nederland ooit!

Wyldlife Spijkenisse vindt in principe elke 1e en 3e vrijdagavond van de maand plaats aan de Lisstraat 1 te Spijkenisse. Het programma begint om 19.22u (acht voor half acht) en is rond 20.30u weer afgelopen, waarna de jongeren tot circa 21u kunnen blijven hangen voor een praatje en om lekker te chillen.

Met deze activiteit willen we jongeren een plek bieden waar zij zichzelf kunnen zijn tussen leeftijdsgenoten en zich veilig voelen. Zij krijgen onder de noemer 'Expect the Unexpected' een verrassend en gevarieerd programma voorgeschoteld waarin ze in sneltreinvaart van de ene activiteit in het andere spel rollen en waarbij lol & avontuur de boventoon voeren. Aan het eind van het programma houdt een van onze jeugdleiders een praatje over het evangelie op een manier die de jongeren begrijpen en die aansluit bij hun belevingswereld. Zo willen we jongeren laten zien dat het christelijk geloof niet saai en vervelend, maar juist heel mooi, gaaf en avontuurlijk is en voor iedereen wat te bieden heeft. 

Hoewel onze doelgroep met name jongeren zijn die niet naar de kerk gaan en nog niet of nauwelijks bekend zijn met het evangelie, zijn alle jongeren van 12 t/m 15 jaar welkom. We willen namelijk ook christelijke jongeren een platform bieden waar zij hun vrienden mee naar toe kunnen nemen om hen op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis te laten maken met het evangelie.

 

 

  

 

Afdrukken E-mailadres

Adres

Young Life Nederland
p/a Kievitenburg 9
3181 SJ, Rozenburg (ZH) Nederland

 

 

Privacy

Uw privacy, onze zorg. Ons volledige privacy-beleid vindt u hier.

Young Life takes your privacy seriously. For our full policy, click here.

Stichting


Sinds 1 januari 2014 hebben wij als ANBI een publicatieverplichting. De vereiste gegevens en documenten kunt u vinden op www.anbiplein.nl.

Donaties

 Doneer direct
 of
steun Young Life door online te shoppen via 
 Doelshop.nl