YL Experience

Young Life Experience (YLX) is een onderdeel van Young Life Nederland. YLX wil in samenwerking met plaatselijke Young Life groepen erop uit te gaan, dingen doen met elkaar, avonturen beleven.

Een weekend er tussenuit,  een week een Service Project draaien in minder bedeelde gebieden in Europa of elders in de wereld of een Young Life kamp bezoeken in Europa, de USA of waar dan ook.  Je kunt het zo gek niet bedenken; het is er. Want Young Life zit overal!

Vakantie vs. Expeditie

Een YLX is geen vakantie. Het is een expeditie die uitdagend en levens veranderend is. Je leert veel over andere mensen, andere landen en gebruiken en bovenal leer je ook veel over jezelf. Je leert om ook buiten je eigen grenzen te treden en te ervaren als dingen anders gaan.

Een YLX is niets iets dat op zichzelf staat, afgezonderd van de andere activiteiten binnen Young Life. Nee, het is een onderdeel van ons werk. Een YLX kan ontstaan doordat een Young Life groep al jaren samen optrekt of een YLX kan een begin zijn van een nieuwe groep in een nieuwe of bestaande stad.

Heb je interesse, mail ons dan en we kijken naar de mogelijkheden.

Afdrukken E-mailadres

Donaties

 Doneer direct
 of
steun Young Life door online te shoppen via 
 Doelshop.nl

Stichting


Sinds 1 januari 2014 hebben wij als ANBI een publicatieverplichting. De vereiste gegevens en documenten kunt u vinden op www.anbiplein.nl.

Adres

Young Life Nederland
p/a Kievitenburg 9
3181 SJ, Rozenburg (ZH) Nederland

 

 

Privacy

Uw privacy, onze zorg. Ons volledige privacy-beleid vindt u hier.

Young Life takes your privacy seriously. For our full policy, click here.