Hoe doen we wat we doen?

 

De 5 C's

 

Christ - the center of all we do

Christus staat centraal in het werk van Young Life. Iedere jongere heeft het recht om Jezus Christus te kunnen ontmoeten en volgen. Onze missie is jongeren te introduceren aan Jezus Christus en hen te helpen in hun geloofsgroei.

Contact - listen so teens will hear

Wij stappen met open ogen en oren in de wereld van tieners en luisteren naar hen. Dit noemen we contactwerk en dat is één van de belangrijkste dingen die Young Life doet. TIjd doorbrengen met tieners, investeren in hen en ze onvoorwaardelijk lief hebben. Het is een tijd van namen leren en (soms hartverscheurende) verhalen aanhoren. Tieners zijn namelijk niet geïnteresseerd in wat we weten, maar in hoeveel we om hen geven.

Clubs - the best evening

De YL clubs zijn een feest. Maar wel een feest met een doel. Het is georganiseerde chaos, lastig te omschrijven voor wie het niet heeft meegemaakt. Je moet erbij zijn geweest om te weten hoe het is. En voordat dit feest is afgelopen delen we het verhaal over Gods liefde voor hen. Dat is waar het eigenlijk allemaal om draait!

Campaigners - the best life has to offer

Young Life is veel meer dan alleen maar lol en spelletjes, Campaigners (Bijbelstudie) is een tijd om te onderzoeken of meer te groeien in een geestelijk leven. Wij nodigen tieners uit om een volgeling van Jezus te worden. En Young Life is er voor hen om hen met onvoorwaardelijke liefde te helpen bij hun stappen binnen het geloof.

Camps - the best week(s) of your life

Tieners vertellen ons steeds dat de Young Life Camps de beste week van hun leven was. Dat is een inspirerende opmerking! Maar er is geen andere manier om een week te beschrijven die bol staat van waanzinnige en onbeschrijfelijke fun, waarin diepgaande relaties en vriendschappen worden gesmeed en tegelijkertijd het mooiste verhaal ooit wordt verteld en ervaren? Wil je meer weten over de kampen die we binnenkort organiseren? Klik dan hier.

Afdrukken E-mailadres

Adres

Young Life Nederland
p/a Kievitenburg 9
3181 SJ, Rozenburg (ZH) Nederland

 

 

Privacy

Uw privacy, onze zorg. Ons volledige privacy-beleid vindt u hier.

Young Life takes your privacy seriously. For our full policy, click here.

Stichting


Sinds 1 januari 2014 hebben wij als ANBI een publicatieverplichting. De vereiste gegevens en documenten kunt u vinden op www.anbiplein.nl.

Donaties

 Doneer direct
 of
steun Young Life door online te shoppen via 
 Doelshop.nl