Welkom

Welkom op de website van Young Life!

Binnen Young Life proberen we iedere persoon waarmee we in aanraking komen integer, respectvol en met warmte te behandelen en te waarderen om wie hij of zij is. Als je te gast bent op een bijeenkomst van Young Life hopen we dat je je thuis voelt. En datzelfde geldt voor deze website.

Ken je Young Life nog niet, dan hopen we dat deze website je helpt om meer over ons te weten te komen. Wij delen het goede nieuws van Gods liefde ieder jaar met meer dan 1,7 miljoen tieners in meer dan 70 landen. En sinds september 2005 ook in Nederland. Klik hier als je wilt weten waar je Young Life kunt vinden; en hier als je meer over ons te weten wilt komen. 

Ken je ons al wel en wil je weten hoe jij betrokken kan worden bij ons werk, ook dan zit je goed. Alles wat je nodig hebt, is een hart voor Jezus en een hart voor tieners. Je kunt je op verschillende manieren inzetten voor Young Life. Klik hier als je wilt weten wat jij kan doen.

Dus, al ben je een nieuwe vriend van Young Life, al jaren betrokken bij Young Life, gewoon een webbezoeker, een tiener die meer wil weten of iemand die gewoonweg benieuwd is naar wat Young Life nou eigenlijk is; welkom op onze website! We hopen dat het computerscherm snel de deur opent naar Young Life en dat we elkaar misschien in de toekomst werkelijk kunnen ontmoeten.

Tot dan en geniet van Young Life Nederland online!

Afdrukken E-mailadres

Adres

Young Life Nederland
p/a Kievitenburg 9
3181 SJ, Rozenburg (ZH) Nederland

 

 

Privacy

Uw privacy, onze zorg. Ons volledige privacy-beleid vindt u hier.

Young Life takes your privacy seriously. For our full policy, click here.

Stichting


Sinds 1 januari 2014 hebben wij als ANBI een publicatieverplichting. De vereiste gegevens en documenten kunt u vinden op www.anbiplein.nl.

Donaties

 Doneer direct
 of
steun Young Life door online te shoppen via 
 Doelshop.nl