Walk With Us

Net als vorig jaar trekken Young Life teams door heel Europa onder de noemer Walk With Us dit voorjaar weer de wandelschoenen aan. Doel is om de meer dan 14.000 jongeren die we al bij naam kennen èn degenen die we nog moeten ontmoeten te steunen. In Nederland doen we dat dit jaar op 13 mei. In de diverse steden waar we actief zijn, lopen we die ochtend een route door de stad. We hopen dat dit evenement gemeenschappen zal samenbrengen rond de missie van Young Life en het werk dat in elke gemeenschap plaatsvindt.

Elke dag trekken medewerkers en vrijwilligers met jongeren op om zo het goede nieuws van Gods liefde voor hen met hen te delen. Ze lopen naast jongeren, betreden hun wereld en ontmoeten hen waar ze ook zijn. Wil jij met ons meelopen terwijl wij met jongeren meelopen?

Dat kan door op een van onderstaande links te klikken of QR-codes te scannen. 

Net als vorig jaar hopen we met deze actie geld in te zamelen voor het algemene werk met en onder jongeren en specifiek voor onze zomerkampen. Met dat laatste kunnen we meer jongeren meenemen naar de zomerkampen die dit jaar in Frankrijk, Portugal & Schotland worden gehouden en geeft u jongeren die het anders niet kunnen betalen de kans om ook mee te gaan. En ook dit jaar worden donaties aan kampen verdubbeld. Hoe mooi is dat! 

Wilt u een donatie doen voor zowel het algemene werk als de zomerkampen, maak dan gebruik van de link/code voor Young Life Nederland. Wilt u specifiek voor zomerkampen geven, selecteer dan de link/code voor een van de steden. 

WWU Amsterdam   WWU Den Haag
     
  WWU Nederland  
   
WWU Dordrecht   WWU Spijkenisse
 

Bedankt voor uw bijdrage!

Volg onze sociale mediakanalen voor meer nieuws & updates over dit evenement!

 

 

Afdrukken E-mailadres

Adres

Young Life Nederland
p/a Kievitenburg 9
3181 SJ, Rozenburg (ZH) Nederland

 

 

Privacy

Uw privacy, onze zorg. Ons volledige privacy-beleid vindt u hier.

Young Life takes your privacy seriously. For our full policy, click here.

Stichting


Sinds 1 januari 2014 hebben wij als ANBI een publicatieverplichting. De vereiste gegevens en documenten kunt u vinden op www.anbiplein.nl.

Donaties

 Doneer direct
 of
steun Young Life door online te shoppen via 
 Doelshop.nl